Услуги – Автоключар. Ние сме Aвтоключари ще Ви помогнем при счупени и изгубени ключове на колата, повредени и разбити ключалки, при проблем с чипа (транспондер) и много други. Автоключар предлага Автоключарски услуги както в град София, така и в околностите на града. Свържете се с нас на тел.0882-334-224.

Нашите Автоключари са мобилни и предлагат бързо и качествено съдействие ако сте изгубили своите автоключове. Ние от Автоключар Мирва2 имаме богат опит при отваряне/отключване на автомобили, изработка на нови автомобилни ключове и програмиране ключ с чип. Ако имате нужда от спешни Автоключарски услуги, един от нашите напълно обучени и опитни Автоключари ще дойде възможно най-бързо при вас и ще Ви помогне, бързо, качествено и на разумна цена.

Сигурността на превозните средства непрекъснато се усъвършенства и съвременните автомобили са много по-добре защитени отколкото тези произведени преди 10 години. Ако изгубите ключа на колата си и се налага изработка на нов ключ и смяна на ключалките с цел сигурност вероятно бихте се обърнали към представителството на марката в града. Това е вариант, който обаче би Ви струвал много пари.  Поради тази причина сме инвестирали много в специализирани машини за декодиране и електронно управляеми машини за изработка на ключове.  Това  ни позволява да изработим ключ по вашата ключалка или да променим шифъра на Вашите ключалки и старите ключове да не работят. Ще получите 2 или 3 (по Ваше желание) нови ключа, в случай че изгубите единия, няма да попаднете в безизходица, защото ще имате резервен.

Наш автоключар ще отвори Вашия автомобил без нанасяне на щети по колата. Автоключарски услуги се предоставят в София и околността на едни от най-ниските цени.

Поръчайте Автоключар на телефони: 0882-334-224

Call Now ButtonПозвъни сега